Čavle 27. lipanj 2023. Klaudio Vrančić

Kaštel Grobnik pretvoren u zabavni “Hotel Nostalgija”

Kaštel Grobnik pretvoren u zabavni “Hotel Nostalgija”

U sklopu 22. Festivala teatra Čavle- Omišalj u grobničkom ja Kaštelu sinoć gostovalo Kazalište Lectirum s novom romantičnom komedijom- “Hotel Nostalgija”

Kaštel Grobnik na jednu je večer postao “Hotel Nostalgija”. Istoimena predstava na Grobnišćini je sinoć gostovala u sklopu 22. Festivala teatra Čavle- Omišalj. 


Nakon što su prve dvije predstave ovogodišnjeg Festivala odigrane na Trgu Prikešte u Omišlju Kazalište Lectirum Grobničanima je “serviralo” novu romantičnu komediju. Ksenija Pajić, Zijad Gračić, Natalija Đorđević i Mladen Čutura ispunjenom su Kaštelu ispričali zabavnu priču o ljubavi, sjeti i zabludi.


Festivala teatra na Grobnik se vraća već ove srijede, 28. lipnja, kada u Kaštel stiže B- Glad produkcija s predstavom “Puni pansion”. Komedija je to o čudnoj sezonki, u kojoj energična Katarina Baban uskače u dvadesetak uloga. 

Festival će u petak, 30. lipnja, u Gradu Grobniku, tradicionalno zatvoriti Teatar Exit, na čije će dinamične i duhovite Realiste” (Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović) biti teško ostati ozbiljan. 


Obje predstave počinju u 21 sat, a ulaz je besplatan. U slučaju lošeg vremena predstave će se održati u Domu kulture Čavle.