Čavle 24. svibanj 2023. K.V.

"Magični šešir" zatvara bogat program "Proljeća na Čavji"

"Magični šešir" zatvara bogat program "Proljeća na Čavji"
Bogati program “Proljeće na Čavji” zatvorit će nova manifestacija posvećena djeci- “Magični šešir”. Turistička zajednica Općine Čavle u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner organizira dan za najmlađe.

U subotu, 3. lipnja, u poslijepodnevnim satima, točnije od 16 do 20 sati na igralište Jama stiže “karavana” radionica za djecu od 4 do 12 godina, a organizira se i Kutak za malene (od 1 do 3 godine). Sudjelovanje je potpuno besplatno, a prijave nisu potrebne. Voditelji radionica su odgajatelji, kineziolozi, treneri i osobe s velikim iskustvom u radu s djecom.


“Tko je Širko? Širko je jedan veseo i zabavan šešir i jako je magičan. Pitate se zašto? Jer iz njega možete izvući skoro sve što poželite! U Čavlima ćete imati prvi puta priliku uroniti u svijet mašte našeg Magičnog šešira. Na aktivnostima koje Širko planira izvući iz svoje glavice svi će nešto naučiti, steći nove vještine i isprobati zanimljive aktivnosti, a možda čak steći nove prijatelje. Cilj je ispuniti igralište dječjim smijehom, veseljem i radošću. Rezervirajte 3. lipnja za provođenje kvalitetnog vremena s djecom! Možemo vam samo šapnuti da ukoliko već niste, izvadite bicikle iz podruma i obrišite prašinu s njih kako bi ih ponijeli sa sobom i zasigurno nećete htjeti propustiti show  pod zvijezdama pa nemojte pobjeći prije kraja”, poručuju organizatori.

Sve detaljnije informacije možete saznati na FB događaju "Magični šešir u Čavlima"