Čavle 2. veljača 2019.

Maškarano boćanje vratilo se na Hrastenicu

Maškarano boćanje vratilo se na Hrastenicu
Maškarani boćarski turnir danas je na Grobnišćini okupio dvanaest ekipa, koje su se, predvođene Meštrom Tonijem i novom kraljicom Riječkog karnevala Nikol Marelja Bošnjak, sjajno zabavljale u Boćarskom domu Hrastenica. 

Nakon petogodišnje se stanke maškarano boćanje vratilo na Hrastenicu. Maškarani boćarski turnir danas je okupio dvanaest sjajno raspoloženih tročlanih ekipa, koje su pod maštovitim i duhovitim maskama pokazale zavidno boćarsko umijeće. 

Iako su u maškaranom boćanju na Hrastenici danas uživali svi, malo se čija sreća danas mogla mjeriti s onom novoizabrane kraljice Riječkog karnevala. Naime, Nikol Marelja Bošnjak članica je Mesopusne kumpanije Grad Grobnik, ali i BK Čavle škola boćanja. 

Grobničkoj je kraljici- boćarici pripala čast da s Meštrom Tonijem otvori ovogodišnji Maškarani boćarski turnir, nakon čega je i sama nastupila u zvučnoj ekipi, koju su još sačinjavale svjetska boćarska doprvakinja Carrolina Bajrić i općinska načelnica Ivana Cvitan Polić.

Maškarani boćarski turnir u Boćarskom domu Hrastenica zajedničkim su snagama organizirali Grobnički dondolaši i Mesopusna kumpanija Grad Grobnik, koji su se pobrinuli da s Grobnišćine nitko ne ode gladan ni žedan.