Čavle 15. lipanj 2022. Klaudio Vrančić

Nogomet se ponovno igra u kultnoj čavjanskoj Jami

Nogomet se ponovno igra u kultnoj čavjanskoj Jami
“Malonogometni turnir Jama 2022.” danas je počeo na popularnom čavjanskom igralištu. Turnir je okupio 24 seniorske i 6 veteranskih ekipa, a prati ga i zabavni program. 

Nogomet se ponovno igra na kultnom čavjanskom igralištu “Jama”, gdje je danas započeo istoimeni turnir. A “Jama” je ponovno okupila 24 respektabilne momčadi koje će sve do 21. lipnja boriti za titulu pobjednika ovogodišnjeg turnira.


Ništa manje zanimljivo neće biti niti u veteranskom dijelu turnira, gdje će snage odmjeriti 6 momčadi. Već danas “Jamom” su trčala poznata nogometna imena, među kojima i bivši nogometaši Rijeke: Sharbini, Čaval, Pilčić…   


Igrat će se sve dane, osim u subotu,18. lipnja, a nogometne će vještine moći pokazati i gledatelji, za koje su organizatori pripremili nagradno natjecanje u gađanju prečke. Spomenuti svakako treba i kako “Jamu 2022.” prati i zabavni program. Prvi je dan tako završio uz nastup Grupe Venus, dok će u petak 17. lipnja nastupiti senjski “Crescendo”.


Posljednji će dan turnira dati pobjednika ovogodišnje “Jame”, ali i odgovor na pitanje tko je bolji u malom nogometu Grobnički dondolaši ili Halubajski zvončari. Inače, ovogodišnji su turnir organizirali upravo Dondolaši, uz podršku Općine Čavle.