Čavle 20. prosinac 2015.

Stari kombi doveo dragog starca

Stari kombi doveo dragog starca
Rudolf i društvo imali su slobodan dan, a njihov je posao, više nego uspješno, odradio Volkswagenov kombi T2, koji je Djeda Božićnjaka doveo na Čavle. 

Čaroliju Djeda Božićnjaka najmlađi su Grobničani proteklih dana mogli doživjeti na pomalo neobičan način. Naime, popularni bradonja u crvenom odjelu na Čavle je stigao okićenim kombijem iz 73. 

“Htjeli smo napraviti nešto drugačije, da ljude ispunimo božićnim duhom. Pokupili smo ideju iz Amerike. Tamo se na stare aute stave lampice. Djeca su jako zadovoljna i to je ono što je najvažnije u cijeloj priči,” rekao je Goran Frlan.

Najmlađi su se mogli fotografirati s popularnim djedicom, a o tome koliko je projekt uspješan dovoljno govori činjenica da priliku za fotografiranje u neobičnom ambijentu propustili nisu ni brojni, odrasli Grobničani.

Za fotografije, koje su se mogle podignuti odmah nakon fotografiranja, dao je koliko je tko mogao, a za uzvrat je dobio jedinstven doživljaj Božića na četiri kotača.

Prije Čavala Djed Božićnjak je obišao i Podhum, a grobničku turu završit će sljedećeg vikenda kod velikog doma na Platku.
 
Božićni sajam

Nakon fotografiranja mnogi su obišli Božićni sajam Udruge “Vidov san za čistu planetu”, koja je, u Domu kulture, izložila jedinstvene ukrase od prirodnih i recikliranih materijala.

“Nismo ni znali u što ulazimo, ali jako smo zadovoljni. Nas desetak smo kroz dva mjeseca napravile neobične, drukčije božićne ukrase. Zanimljiv detalj je primjerice pšenica posađena u ljusku od jajeta,” rekla ja predsjednica udruge Marija Vičević. 
 
Odgođena predstava “Ja tata”

Kalendar događanja upotpuniti je trebalo veliko finale “Večeri smijeha i zabave” - predstava “Ja tata”. No, zbog zdravstvenih problema glumca predstava je odgođena za 30. siječnja sljedeće godine. 

Organizatori napominju kako sve kupljene ulaznice vrijede za novi termin, a svi kojima termin ne odgovara imaju pravo na povrat novca. 

Komentari