Čavle 10. rujan 2021.

Subota otvorenih vrata uz promo cijene na Platku

Subota otvorenih vrata uz promo cijene na Platku
Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana u subotu, 11. rujna, na Platku, Goranski sportski centar organizira Dan otvorenih vrata za posjetitelje koji će moći neograničeno uživati u ponudi Regionalnog sportsko- rekreacijskog i turističkog centra Platak po jedinstvenoj cijeni od 50 kuna za odrasle, odnosno 30 kuna za djecu mlađu od 12 godina.

Hrvatski olimpijski dan posvećen je datumu utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora i obilježava se kao opće prihvaćena sportska manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima. Centralno događanje, uz bogat program, održat će se na Platku, u organizaciji Saveza sportske rekreacije Primorsko- goranske županije “Sport za sve”, pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, Primorsko- goranske županije i potporu brojnih drugih institucija.


Tim povodom Goranski sportski centar u subotu, 11. rujna organizira Dan otvorenih vrata RSRTC Platak. Po jedinstvenoj cijeni od 50 kuna za odrasle, odnosno 30 kuna za djecu mlađu od 12 godina, posjetitelji će moći neograničeno uživati u brojnim zabavnim i sportskim sadržajima iz bogate ponude Platka, poput panoramske vožnje žičarom, tubinga, trampolina, voženje bicikla i autića na pedale. U cijenu karte nije uključen najam roštilja i zona za piknik.

Posjetitelji koji žele koristiti samo jedan određeni sadržaj, kartu mogu kupiti po redovnim cijenama iz cjenika RSRTC Platak.

Nogometno igralište bit će centralno mjesto obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana te će se moći koristiti nakon 16 sati. Za ostale sportske terene, termine je moguće rezervirati na Info kućici GSC- a.

Komentari