Čavle 26. lipanj 2023. Klaudio Vrančić

Velika čavjanska plesna “familija” pokazala svoje umijeće

Velika čavjanska plesna “familija” pokazala svoje umijeće
Plesačice i plesači Siriusa, njih stotinjak, od 3 do 50 godina starosti, predstavili su se različitim plesnim stilovima, kroz dvadesetak maštovitih koreografija

Završna produkcija Plesnog centra Sirius jučer je još jednom dupkom napunila Dom kulture Čavle. Priredba, kojom se tradicionalno obilježava kraj sezone, poslužila je kao idealna prilika da velika čavjanska plesna “familija” pokaže svoje umijeće.


Plesačice i plesači Siriusa, njih stotinjak, od 3 do 50 godina starosti, predstavili su se različitim plesnim stilovima (urban, commercial, jazz, latin…), kroz dvadesetak maštovitih koreografija, koje potpisuju: Suzana Radojević, Gordan Vogleš i Dominik Valić.


Najveći pljesak, kako i priliči, bio je rezerviran za najmlađe, koji su ove godine prvi puta uskočili u plesne cipelice. Na samom su kraju svi zajedno izveli zajedničku točku, nakon čega je okupljene pozdravio Roman Vrančić, zahvalivši sudionicima, voditeljima te dakako publici. Jer od plesačica i plesača na pozornici sinoć je više uživalo samo gledalište, koje su dobrim dijelom ispunili ponosni roditelji, nonići i none.